Vinprovning - All information om Vinprovning


Vinprovning i Lund

Vinprovning i Lund

Det finns tillsammans 5 ställen där ni kan ha en vinprovning eller köpa vin i Lund och flera av dessa företag har många vinkännare med stor erfarenhet av att prova viner. I Lund kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vinprovningar som kan hjälpa till med er vinprovning. Det är bra om någon man känner någon som kan rekommendera en vinkännare som är duktigt på att prova viner. Man kan också jämföra olika företag som anordnar vinprovningar på nätet.

Då det finns flera företag i Skåne som erbjuder vinprovning eller säljer viner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på vinprovningarna. Innan du ringer till en som erbjuder vinprovning bör ni först ha en idé om vilka typer av viner ni vill prova men även hur mycket ni kan tänka er att spendera. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder öppna och privata vinprovningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon vinkännare i Lund som kan hjälpa er att få en lyckad vinprovning genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra viner att prova i Lund

Terrin & Vin AB

Protokollgränden 38C

226 47 Lund

J L Mat och Vin AB

Mårtenstorget 6

223 51 Lund

Vin & Tapasbar

Östra Mårtensgatan 13

223 61 Lund


Fler möjligheter att prova vin i Lund

Klostergatans Vin & Delikatess

Klostergatan 3A

222 22 Lund

Hercules Vin & Öl AB

Stortorget 1

222 23 Lund