Vinprovning - All information om Vinprovning


Vinprovning i Solna

Vinprovning i Solna

Det finns tillsammans 5 ställen där ni kan ha en vinprovning eller köpa vin i Solna och flera av dessa företag har många vinkännare med stor erfarenhet av att prova viner. I Solna kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vinprovningar som kan hjälpa till med er vinprovning. Det är bra om någon man känner någon som kan rekommendera en vinkännare som är duktigt på att prova viner. Man kan också jämföra olika företag som anordnar vinprovningar på nätet.

Då det finns flera företag i Stockholms län som erbjuder vinprovning eller säljer viner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på vinprovningarna. Innan du ringer till en som erbjuder vinprovning bör ni först ha en idé om vilka typer av viner ni vill prova men även hur mycket ni kan tänka er att spendera. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder öppna och privata vinprovningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon vinkännare i Solna som kan hjälpa er att få en lyckad vinprovning genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra viner att prova i Solna

Vinhuset Windrush AB

Ulriksdal Kavaljersbyggnaden

170 79 Solna

Strede Mat Kärlek och Vin AB

Karlbergs Strand 12

171 73 Solna

Strede Mat Kärlek & Vin

Karlbergstrand 12

171 73 Solna


Fler möjligheter att prova vin i Solna

Enrico-Caffè

Råstavägen 3

169 54 Solna

Systembolaget

Postgången 28

171 45 Solna