Vinprovning - All information om Vinprovning


Vinprovning i Gävle

Vinprovning i Gävle

Det finns tillsammans 4 ställen där ni kan ha en vinprovning eller köpa vin i Gävle och flera av dessa företag har många vinkännare med stor erfarenhet av att prova viner. I Gävle kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vinprovningar som kan hjälpa till med er vinprovning. Det är bra om någon man känner någon som kan rekommendera en vinkännare som är duktigt på att prova viner. Man kan också jämföra olika företag som anordnar vinprovningar på nätet.

Då det finns flera företag i Gästrikland som erbjuder vinprovning eller säljer viner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på vinprovningarna. Innan du ringer till en som erbjuder vinprovning bör ni först ha en idé om vilka typer av viner ni vill prova men även hur mycket ni kan tänka er att spendera. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder öppna och privata vinprovningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon vinkännare i Gävle som kan hjälpa er att få en lyckad vinprovning genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra viner att prova i Gävle

Jobmeal Gävle AB

Sätrahöjden 22

806 34 Gävle

Systembolaget

Drottninggatan 9

803 20 Gävle

Systembolaget

Ingenjörsgatan 5

802 93 Gävle


Fler möjligheter att prova vin i Gävle

Mackmyra Whiskyby

Kolonnvägen 2

802 67 Gävle