Vinprovning - All information om Vinprovning


Vinprovning i Uppsala

Vinprovning i Uppsala

Det finns tillsammans 8 ställen där ni kan ha en vinprovning eller köpa vin i Uppsala och flera av dessa företag har många vinkännare med stor erfarenhet av att prova viner. I Uppsala kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vinprovningar som kan hjälpa till med er vinprovning. Det är bra om någon man känner någon som kan rekommendera en vinkännare som är duktigt på att prova viner. Man kan också jämföra olika företag som anordnar vinprovningar på nätet.

Då det finns flera företag i Uppland som erbjuder vinprovning eller säljer viner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på vinprovningarna. Innan du ringer till en som erbjuder vinprovning bör ni först ha en idé om vilka typer av viner ni vill prova men även hur mycket ni kan tänka er att spendera. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder öppna och privata vinprovningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon vinkännare i Uppsala som kan hjälpa er att få en lyckad vinprovning genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra viner att prova i Uppsala

Systembolaget

Marknadsgatan 1

754 60 Uppsala

Systembolaget

Vaksalagatan 30

753 31 Uppsala

Coffee Center i Uppsala AB

Svederusgatan 3

754 50 Uppsala


Fler möjligheter att prova vin i Uppsala

JOBmeal Uppsala

Vaksala-Eke

755 94 Uppsala

Lj Vin & Gastronomi AB

Tårpilsvägen 23G

753 50 Uppsala

Systembolaget AB

Stångjärnsgatan 10

753 23 Uppsala

Slottskällans Bryggeri AB

Märstagatan 10

753 23 Uppsala


Ännu mer vinprovningar och företag som säljer vin i Uppsala

Systembolaget

Gottsunda Centrum

756 55 Uppsala