Vinprovning - All information om Vinprovning


Vinprovning i Göteborg

Vinprovning i Göteborg

Det finns tillsammans 12 ställen där ni kan ha en vinprovning eller köpa vin i Göteborg och flera av dessa företag har många vinkännare med stor erfarenhet av att prova viner. I Göteborg kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vinprovningar som kan hjälpa till med er vinprovning. Det är bra om någon man känner någon som kan rekommendera en vinkännare som är duktigt på att prova viner. Man kan också jämföra olika företag som anordnar vinprovningar på nätet.

Då det finns flera företag i Västergötland som erbjuder vinprovning eller säljer viner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på vinprovningarna. Innan du ringer till en som erbjuder vinprovning bör ni först ha en idé om vilka typer av viner ni vill prova men även hur mycket ni kan tänka er att spendera. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder öppna och privata vinprovningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon vinkännare i Göteborg som kan hjälpa er att få en lyckad vinprovning genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra viner att prova i Göteborg

Systembolaget

Kolhamnsgatan 9

417 61 Göteborg

Kock & Vin Björns Bar

Viktoriagatan 12C

411 25 Göteborg

Systembolaget

Åvägen 42

412 51 Göteborg


Fler möjligheter att prova vin i Göteborg

Systembolaget

Swedenborgsgatan

417 05 Göteborg

Systembolaget

Karl Johansgatan 85

414 51 Göteborg

Systembolaget

Lilla Klädpressaregatan 8

411 05 Göteborg

Vinobele AB

Gibraltargatan 14

411 32 Göteborg


Ännu mer vinprovningar och företag som säljer vin i Göteborg

Systembolaget

Kungstorget 1

411 17 Göteborg