Vinprovning - All information om Vinprovning


Vinprovning i Sundsvall

Vinprovning i Sundsvall

Det finns tillsammans 4 ställen där ni kan ha en vinprovning eller köpa vin i Sundsvall och flera av dessa företag har många vinkännare med stor erfarenhet av att prova viner. I Sundsvall kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vinprovningar som kan hjälpa till med er vinprovning. Det är bra om någon man känner någon som kan rekommendera en vinkännare som är duktigt på att prova viner. Man kan också jämföra olika företag som anordnar vinprovningar på nätet.

Då det finns flera företag i Medelpad som erbjuder vinprovning eller säljer viner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på vinprovningarna. Innan du ringer till en som erbjuder vinprovning bör ni först ha en idé om vilka typer av viner ni vill prova men även hur mycket ni kan tänka er att spendera. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder öppna och privata vinprovningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon vinkännare i Sundsvall som kan hjälpa er att få en lyckad vinprovning genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra viner att prova i Sundsvall

Systembolaget

Torggatan 1

852 32 Sundsvall

V & S Wine

Fabriksgatan 32

852 34 Sundsvall

Wretmans Vin & Matfabrik

Verkstadsgatan 4

856 33 Sundsvall


Fler möjligheter att prova vin i Sundsvall

Systembolaget AB

Gesällvägen 5

857 53 Sundsvall