Vinprovning - All information om Vinprovning
Vinprovning i Luleå

Vinprovning i Luleå

Det finns tillsammans 5 ställen där ni kan ha en vinprovning eller köpa vin i Luleå och flera av dessa företag har många vinkännare med stor erfarenhet av att prova viner. I Luleå kan det ibland vara svårt att hitta någon som är riktigt bra på vinprovningar som kan hjälpa till med er vinprovning. Det är bra om någon man känner någon som kan rekommendera en vinkännare som är duktigt på att prova viner. Man kan också jämföra olika företag som anordnar vinprovningar på nätet.

Då det finns flera företag i Norrbotten som erbjuder vinprovning eller säljer viner är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande inriktning på vinprovningarna. Innan du ringer till en som erbjuder vinprovning bör ni först ha en idé om vilka typer av viner ni vill prova men även hur mycket ni kan tänka er att spendera. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos företag som erbjuder öppna och privata vinprovningar.
Det går bäst att komma i kontakt med någon vinkännare i Luleå som kan hjälpa er att få en lyckad vinprovning genom att kolla med någon nedan eller söka vidare på nätet:


Tips på bra viner att prova i Luleå

Jobmeal Luleå AB

Stenåsvägen 2

975 61 Luleå

Systembolaget

Storgatan 61

972 31 Luleå

le Nez du Vin AB

Lostigen 22

974 53 Luleå


Fler möjligheter att prova vin i Luleå

Khin Win Win

Tunastigen 74

973 44 Luleå

Systembolaget

Besiktningsvägen 25

973 45 Luleå