ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Åkesson Vin - Viner till er Vinprovning
Vinprovning - All information om Vinprovning
Vinprovning - Åkesson Vin

Vinprovning hos Åkesson Vin i Kivik

I Kivik finns det 2 företag som säljer viner som ni kan ha på er Vinprovning eller erbjuder sig att ordna Vinprovningar varav Åkesson Vin är en av dem. Då både pris och typ av viner kan variera vinprovningarna och därför kan det vara smart att kolla med andra gällande vilken stil på vinprovningen ni ska ha eller höra med de som hjälper till med att prova viner i Kivik eller på andra orter i Skåne.

Innan du kontaktar någon för en vinprovning eller få rekommendationer på olika viner bör du vete hur ni vill lägga upp vinprovningen. Bäst är att inte blanda röda och vita viner och alltid börja prova det vinet som är minst kraftigt till smaken.

Viss info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som säljer viner, erbjuder vinprovningar eller på Systembolagets hemsida. Då det finns flera som kan anordna vinprovningar eller säljer viner i Kivik liknande Åkesson Vin och därför kan det vara smart att jämföra och läsa på om vinerna innan vinprovningen men hör alltid efter med Åkesson Vin först.
Lättast kommer du i kontakt med Åkesson Vin som kan hjälpa er med en vinprovning enligt nedan:


Åkesson Vin

Ljungkullen

277 35 Kivik