Vinprovning - All information om Vinprovning


Vinprovning - Systembolaget

Vinprovning hos Systembolaget i Stockholm

I Stockholm finns det 34 företag som säljer viner som ni kan ha på er Vinprovning eller erbjuder sig att ordna Vinprovningar varav Systembolaget är en av dem. Då både pris och typ av viner kan variera vinprovningarna och därför kan det vara smart att kolla med andra gällande vilken stil på vinprovningen ni ska ha eller höra med de som hjälper till med att prova viner i Stockholm eller på andra orter i Stockholms län.

Innan du kontaktar någon för en vinprovning eller få rekommendationer på olika viner bör du vete hur ni vill lägga upp vinprovningen. Bäst är att inte blanda röda och vita viner och alltid börja prova det vinet som är minst kraftigt till smaken.

Viss info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som säljer viner, erbjuder vinprovningar eller på Systembolagets hemsida. Då det finns flera som kan anordna vinprovningar eller säljer viner i Stockholm liknande Systembolaget och därför kan det vara smart att jämföra och läsa på om vinerna innan vinprovningen men hör alltid efter med Systembolaget först.
Lättast kommer du i kontakt med Systembolaget som kan hjälpa er med en vinprovning enligt nedan:


Systembolaget

Birger Jarlsgatan 84

114 20 Stockholm