Vinprovning - All information om Vinprovning

Vinprovning - Tallhorvan Hav och Vin AB

Vinprovning hos Tallhorvan Hav och Vin AB i Upplands Väsby

I Upplands Väsby finns det 2 företag som säljer viner som ni kan ha på er Vinprovning eller erbjuder sig att ordna Vinprovningar varav Tallhorvan Hav och Vin AB är en av dem. Då både pris och typ av viner kan variera vinprovningarna och därför kan det vara smart att kolla med andra gällande vilken stil på vinprovningen ni ska ha eller höra med de som hjälper till med att prova viner i Upplands Väsby eller på andra orter i Stockholms län.

Innan du kontaktar någon för en vinprovning eller få rekommendationer på olika viner bör du vete hur ni vill lägga upp vinprovningen. Bäst är att inte blanda röda och vita viner och alltid börja prova det vinet som är minst kraftigt till smaken.

Viss info om detta kan du få genom att besöka hemsidorna från olika företag som säljer viner, erbjuder vinprovningar eller på Systembolagets hemsida. Då det finns flera som kan anordna vinprovningar eller säljer viner i Upplands Väsby liknande Tallhorvan Hav och Vin AB och därför kan det vara smart att jämföra och läsa på om vinerna innan vinprovningen men hör alltid efter med Tallhorvan Hav och Vin AB först.
Lättast kommer du i kontakt med Tallhorvan Hav och Vin AB som kan hjälpa er med en vinprovning enligt nedan:


Tallhorvan Hav och Vin AB

Paradisvägen 12

194 43 Upplands Väsby